Postanite partner

Postanite partner

Dobrodošli na e-commerc platformu Bikini.Co.Rs

Kao komercijalni direktor uspešne e-commerc platforme koja objedinjuje sve veći broj web shopova, želim proširiti krug uspešnih saradnji i pozvati Vas da postanete deo našeg rastućeg tima.
Na stranici "Partnerstva" imamo poseban prostor za Vas - preduzetnike, influensere, dizajnere i proizvođače garderobe koji dele našu strast prema modi i kvalitetu.

Zašto sarađivati sa Bikini.co.rs?

 1. Široka Publika: Naša online platforma privlači ogroman broj posetilaca svakog meseca. Postanite deo porodice i svoj brend predstavite velikom broju potencijalnih kupaca.

 2. SEO Optimizacija: Naša stranica je pažljivo optimizovana za pretragu, obezbeđujući visoku vidljivost na internetu. Postavljanjem sadržaja na platformu, omogućavate da Vaš brend bude primećen i dođe do pravih očiju.

 3. Marketinška Podrška: Pružamo snažnu marketinšku podršku našim partnerima kroz društvene mreže, kampanje e-pošte i sponzorstva događanja, osiguravajući maksimalnu vidljivost.

 4. Kvalitet: Svesni smo važnosti visokokvalitetnih proizvoda. Sa našim partnerima, težimo ka pružanju vrhunskog doživljaja koji će zadovoljiti i najzahtevnije modne ukuse.
 5. Svestran Asortiman Proizvoda: Naš web shop nudi širok asortiman odeće, uključujući kupaće kostime, što pruža raznolike mogućnosti za saradnju. Bez obzira da li ste dizajner kupaćih kostima, influenser sa strašću za modu, zlatara, turistička agencija ili proizvođač vrhunskih materijala, imamo mesto za Vas.

 6. Dugoročna Saradnja: Cilj nam je izgraditi dugoročna partnerstva koja će biti obostrano korisna. Vaš uspeh je i naš uspeh!

 7. Ušteda: Najteže smo ostavili za kraj, klinac iz kraj moze da vam napravi sajt...da, mozda...teško, da ipak ne preterujemo, NE......Izrada i administracija web shopa je dugotrajan, skup i obavezujuć posao. Ukoliko imate znanje i mozete da posvetite barem 40-45h nedeljno ili možete da zaposlite nekog za stalno, odvojite mesečni trošak kao za butik u Knezu, slobodno, imate naš blagoslov i dubok naklon jer znamo kroz šta prolazite. Za sve ostalo imate na raspolaganju naš tim čiji je zadatak da Vaš proizvod dodje do što većeg broja kupaca i da zajedno ostvarimo što veći broj prodaja na platformi.

Kako se pridružiti Bikini.co.rs zajednici?

Jednostavno nas kontaktirajte putem e-maila info@bikini.co.rs ili pozovite naš tim na broj +381 63 699673.
Rado ćemo čuti o vašem radu, idejama i kako da zajedno stvorimo uspešnu i dugoročnu saradnju.

Postanite deo Bikini.co.rs priče i doprinesite kreiranju modnog sveta koji inspiriše.

Pozovite odmah, ovde gradimo trendove i budućnost mode!

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
 • Obavezni
 • Trajni
 • Statistika
 • Marketing