Ekološka Održivost

Ekološka Održivost

Šta je EKO stil i kako ga mogu prepoznati?

Odeća proizvedena korišćenjem održivijih sirovina označena je kao EKO. Glavni materijal ili sastojak ovih proizvoda mora sadržavati minimum 60% održivijih materijala koji zadovoljavaju stroge kriterijume naše Politike EKO proizvoda. Gde god je moguće, ovi materijali imaju verifikovane sertifikate od strane treće strane. Naši EKO proizvodi opremljeni su posebnim etiketama i mogu se prepoznati u online prodavnici po oznaci EKO.

Koje održive materijale za pakovanje koristimo?

Posvećeni smo korišćenju održivijih materijala za pakovanje koji su reciklirani i/ili potiču iz sertifikovanih izvora. Kutije za dostavu u online prodavnici isključivo su napravljene od FSC® sertifikovanog kartona, sastoje se velikim delom od recikliranog materijala u i potpuno su reciklabilne. Plastična pakovanja, poput poklon kesa za zaštitu kupaćih kostima, vreća za odelo ili vešalica, sadrže veliki udeo recikliranog materijala.

Šta treba uzeti u obzir pre nego što se baci pakovanje?

Da biste obezbedili najbolju moguću upotrebu našeg pakovanja, kupci mogu doprineti, na primer, ponovnom korišćenju kutija za isporuku. Nakon upotrebe, komponente pakovanja koje se sastoje od različitih vrsta materijala trebalo bi odvojiti i zbrinuti prema lokalnim smernicama za odlaganje otpada i recikliranje.

Sačuvajmo prelepu prirodu naše zemlje malim koracima i odgovornim ponašanjem.

Vaš bikini.co.rs

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing