Zašto koristiti tonirane kreme?

Zašto koristiti tonirane kreme?

  • 29.05.2023
Zašto koristiti tonirane kreme?

Zašto i koje tonirane kreme koristiti?

Tonirana krema sa zaštitnim faktorom.

Tonirana krema sa zaštitnim faktorom je u suštini kombinacija proizvoda za negu kože u vidu hidratantne kreme, šminke i spf faktora. Namenjena je svima kojima je u letnjem periodu potrebna hidratacija lica, lagana make-up podloga i zaštita od sunčevih zraka. Tonirane kreme su vrlo lagane na koži, pogodne su za svakodnevnu upotrebu i što je najvažnije, ne izazivaju efekat maske niti začepljuju pore (ili barem mnogo manje) nego klasični tečni puderi. Visoke temperature, tečne podloge i znojenje ne sarađuju dobro, uz toniranu kremu nemate taj problem.

Ukoliko ste aktivni i volite da iskoristite dan, poželjno je da tonirana krema ima zaštitini faktor minimum 30. Spf 30 će obezbediti adekvatnuu zaštitu i trostruku ulogu: negu kože, prekrivanje nesavršenosti na licu i zaštitu od štetnih UV zraka.

MULTIACTIV Tonirana zaštitna krema za lice SPF 30 je idealan spoj nege, zaštite od štetnog dejstva sunčevih zraka i pokrivanja nesavršenosti na koži. Pored optimalne kombinacije UVA i UVB filtera, sadrži i mineralne pigmente, pantenol, vitamin E, ši buter i ulja suncokreta i masline. Lagane je teksture, odlično se uklapa u ten kože, pružajući joj prirodan, negovan i odmoran izgled. Može se koristiti na plaži za zaštitu od sunca,prilikom šetnji kraj mora, izlazaka u klub ili u restoran na piće i večeru.

Pronađi svoju toniranu kremu na bikini.co.rs

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing