Tri vazna saveta za pripremu za more

Tri vazna saveta za pripremu za more

  • 08.03.2022
Tri vazna saveta za pripremu za more

Otktivamo Vam kako da ovog leta se pripremite za plazu. Pazljivo odaberite svoje letnje dodatke kako bi zadovoljno uzivali na suncu. Ovo leto pre svega kombinujte udobnost sa Vašim stilom

Otktivamo Vam kako da ovog leta se pripremite za plazu. Pazljivo odaberite svoje letnje dodatke kako bi zadovoljno uzivali na suncu. Ovo leto pre svega kombinujte udobnost sa Vašim stilom

Saveti su sledeći:

  • Odaberite kupaći kostim prema svojoj morfologiji . Žene imaju različite morfologije , boju kože i kosu. Svaka mora da izabere koji deo tela želi da istakne, a za to je veoma važan izbor oblika kupaćeg kostima i njegove boje. I moderan i romantičan , prolazi kroz vekove i svake godine se poziva u vašu garderobu. Kako biste dodali vitamine u vaše dane i uneli sunce u vašu garderobu odaberite kupaći kostim koji će upravo to I učiniti. Ovisno o vašem izboru možete se  odlučiti za jednodelni kupaći kostim za sofisticiran izgled ili se odlučite za veoma dekoltirani kupaći kostim kako biste naglasili svoju senzualnost i maksimalno iskoristili sunčeve zrake. Što se tiče izbora boje vašeg kupaćeg kostima, znajte da vaša koža i tip kose treba dosta da utiču na odluku. Ako ste plavuša ili brineta svetle puti, odaberite tamne boje poput intenzivne ljubičaste, tamnoplave ili zelene boje borova. Razmislite o izbjegavanju golih boja ili bele boje. Suprotno tome, ako imate prekrasnu crvenu kosu, bela će je dodatno istaći! Za žene sa lepom mat ili crnom kožom, imate priliku da odaberete bilo koji uzorak ili boju.  Između pastelnih ili blještavih boja, počastite se i zaljubite se u psihodelične ili cvjetne printove koji prate trend. Postoji širok izbor tkanina za sve ukuse. Možete birati između cvetnih uzoraka ili kompleta u svetlijim bojama. Razmislite o mešanju gornjih i donjih delova različitih dizajna kako biste prikazali  originalniji izgled.  Kao što ste već shvatili, do izbora kupaćeg kostima ne dolazi lako! Sada znate po čemu se ističete i spremni ste da donesete odluku.

 

  • Izaberite šalove koji će upotpuniti Vaš izgled. Šal je vrlo trendi dodatak ovog leta. U zavisnosti od vašeg stila, možete je nositi na različite načine: vezanu na glavi kao zavodljiv element ili oko struka. Dajte slobodu svojoj inspiraciji da uskladite boje i uzorke ovog modernog elementa sa vašim najnovijim kupaćim kostimom. Dok će jedni pasti na luksuzni šal, drugi će ono što traže pronaći u prodavnici iza ugla. Sada je na vama da budete najelegantniji na plaži i da unesete retro-šik dodir u svoj izgled

 

  • Jos jedan predlog jeste velika korpa. Ovaj dodatak je ponovo na snazi za ovu letnju sezonu . Zavesti će vas veličanstveni komadi, ove šarene korpe odišu sunčanom energijom. U zavisnosti od želje, svoju korpu možete nositi ručno sa kožnim ručkama, ali je možete nositi i opušteno zahvaljujući dugim naramenicama. Zato nemojte više čekati da padnete na jednu od ovih elegantnih prevelikih torbi. Tako možete kombinovati korisno sa prijatnim uzimajući ono bitno kao i suvišno prema vašim željama.

 

Neka Vas pri dabiru kupaceg kostima, kao I modnih detalja vode vrednosti slobode, ljubavi I autenticnosti. Svaka od žena je posebna I takvi trebaju biti I kupaći kostimi, da liče na Vas I da se osećate u njima lepo I prijatno. 

Leto je sinonim za nerad, pa kada se vaša torba za plažu napuni modnim dodacima , iskoristite priliku da se odmorite i počastite. Pročitajte  najnoviji roman svog omiljenog autora, pijuckajte koktel na ležaljci I uživajte u sunčanim zracima ili u društvu dragih osoba. 

Pronadjite Vasu morsku obalu I uzivajte sami ili u drustvu. Pronadjite Vaš izvor inspiracije I slobode I zajedno sa nasim savetima ste spremni za leto.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing