Trendovi koji se vraćaju u 2024

Trendovi koji se vraćaju u 2024

  • 15.01.2024
Trendovi koji se vraćaju u 2024

6 "Zastarelih" Trendova koji se zvanično vraćaju u modu 2024. godine

Početak nove godine uvek nas ispunjava uzbuđenjem za modu dok očekujemo koje nove stilove ćemo obožavati.
Ako je suditi prema poslednjih nekoliko godina modnih trendova, vraćanje pogleda unazad često je ključ za shvatanje onoga što dolazi.

Čini se da su devedesete i 2000 dominirali modom zauvek. Vintage komadi Jean Paul Gaultiera i Johna Galliana brzo su se rasprodavali na sajtovima za preprodaju, a retro trendovi od mikro suknji do niskog struka ponovo su postali deo glavnog toka. Ali za 2024. godinu, oseća se promena u vazduhu.

I dok se neki novi komadi 2000 stila vraćaju u naše garderobere, uključujući polo majice i capri pantalone - to je uticaj osamdesetih koji će prodirati u naše odevne kombinacije za 2024. godinu. Od oversized sakoa s širokim ramenima koji reinterpretiraju korporativni stil decenije do neapologetski maksimalističkog tona večernjih haljina, nedavni revijski događaji sugeririšu da će osamdesete doživeti veliki povratak.

Bilo da želite siluetu suknje sa volanom oko struka ili opušteni šik oversize odeće, ovo su trendovi koji obećavaju povratak ove godine, a koje već sada možete prihvatiti.

HIGH FASHION SPORTSKA ODEĆA

Od trenerki do helanki, ultra cool kombinaciji sa patikama pa do jakni. Ključ je održati stvari sofisticiranim, bilo da je to stvaranjem neočekivanog uparivanja s prilagođenim stilovima, ili dodavanjem sofisticiranih dodataka sportskom izgledu.

KORPORATIVNI IZGLED

Poslovno oblačenje je u trendu, ali ove godine sve se vrti oko opuštene siluete. Inspiraciju crpimo iz preterano naglašenih ramena estetike osamdesetih i opuštenog šika skandinavskog stila sa oblicima koji su opušteni i lako se preklapaju.

PEPLUM

Da, kontroverzna silueta suknje s volanom se vraća. Ali za razliku od vremena kada je eksplodirala na pistama i glavnim ulicama 2010-ih, ove godine oblik je suptilan, elegantan i veoma laskav.

OSAMDESETE - GODINE SJAJA

Beleške o stilu: Iako je Y2K bio vodeći izvor inspiracije u poslednjih nekoliko godina, primećujemo povratak osamdesetih u modu za 2024. godinu, posebno kada je reč o večernjem odevanju. Razmislite o obimnim siluetama, visoko-oktanskim metalik tonovima i haljinama koje slave radost izlazaka.

POLO MAJICE

Nulte godine i dalje inspirišu modne ikone. Ali ove godine, zahvaljujući Saltburnu i revijskim događajima Miu Miu-a, Dries Van Notena i drugih, na sartorial moodboardu su preppy, a ne partijski izgledi. I ništa ne govori o stilu univerziteta sredinom 2000-ih poput polo majice.

CAPRI PANTALONE

Capri pantalone su zvanično ponovo u trendu. Pojavile su se na revijama proleće/leto 2024. kod Tory Burch i Phillip Lim, a već su ih nosile Julia Fox i Bella Hadid. Uđite u raspoloženje sa crop topom i sandalama tokom toplih meseci, ili stilizujte sa oversized košuljom ili džemperom i baletankama ili mokasinama za minimalistički izgled.

Šta smo Vam mi pripremili za predstojeću sezonu pogledajte ovde:

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing