Poklon Kartice

Poklon Kartice

  • 21.01.2024
Poklon Kartice

Budite pametan kupac, izaberite poklon vaučer i ostvarite brojne prednosti!

 

„GIFT CARD“ POKLON KARTICA

Bikini.Co.Rs je došao do savršenog rešenja za sve neprospavane noći, predstaljamo e-voucher.

Poklonite vaučer za godišnjice, rođendane, praznike i posebne prilike kao što su venčanja ili rođenja deteta ili samo zato što volite nekoga i želite da ga usrećite. Vaučeri su takođe su odlični za korporativne poklone, proslave poput 8 Marta i podsticaje zaposlenih. Ponudili smo ih za sada u iznosima od 10.000rsd, 20.000rsd, 50.000rsd, 100.000rsd, 8. Mart i predstavljaju idealan poklon za svaku priliku.

Ne lupajte glavu i ne gubite vreme, izaberite poklon sa kojim je nemoguće pogrešiti, žene znaju zašto!

Koje još pogodnosti donosi poklon kartica?

Ok, Vi ste pravi kupac i pogađate suštinu čim čitate ovo. Kartice nisu samo poklon već i način da ostvarite brojne benefite.
Na svakoj kartici postoji spisak uslova i benefita. Na primeru najjače "Jack" kartice objasnićemo Vam kako sve funkcioniše:

REZERVACIJA MODELA IZ OGRANIČENE SERIJE

Pojedini vrhunski dizajnerski modeli iz novih kolekcija brendova na sajtu bikini.co.rs poput Molto Bene, Official, Magnum biće predstavljeni kupcima u ograničenim serijama, zapratite nas na instagramu, budite u toku sa svetskim trendovima i obezbedite sebi ekskluzivnost i luksuz.

MODELI PO MERI

Kada izaberete model iz ograničene serije isti moze po zahtevu i potrebi kod prpizvođača da se uradi po vašim merama. Takav način izrade dodatno stavlja akcenat na ekskluzivnost i izgled modela.

5% OFF NA SVE ARTIKLE

Poklon kartica vam donosi 5% popusta na celu kupovinu bilo kojih artikala sa sajta bikini.co.rs

15% OFF DODATNO NA ARTIKLE BIKNI BRENDA

Pored 5% popusta na celu kupovinu bilo kojih artikala sa sajta bikini.co.rs dobijate i dodatnih 15% na modele i proizvode izvornog "bikini" brenda, što Vam omogućuje ukupan popust od 20%.

BESPLATNA DOSTAVA

Dostava Vaše porudžbine se vrši o našem trošku.

TRAJANJE KUPONA: GODINU DANA

Od trenutka kupovine kupon vaučera isti Važi 365 dana.

...Ili jesi ili nisi "Džek"

Ukoliko i dalje imate nekih nedoumica, slobodno nam se obratite na email: info@bikini.co.rs

 

Kako bi imali puno poverenje u sigurnu kupovinu na sajtu bikini.co.rs, pročitajte i opšte uslove prilikom kupovine kartice:

OPŠTI USLOVI: Poklon kartica (u daljem tekstu: Kartica) je vlasništvo izdavaoca web shopa bikini.co.rs, a zakoniti držalac Kartice je njen korisnik.

Kartica se može koristiti za kupovinu na online shopu bikini.co.rs i po uslovima koji su navedeni na sajtu.

Vrednost Kartice se može platiti, odnosno Kartica se može kupiti isključivo online, platnom karticom neke od banaka ili profakturom i uplatom na račun za firme i preduzetnike.

Kartica se može koristiti neograničeni broj puta do potpunog iskorištavanja iznosa Kartice; prilikom kupovine nakon koje sav iznos sa Kartice bude iskorišćen.

Nakon kupovine Kartice istu nije moguće vratiti nazad.

Preostali iznos na Kartici je deo inicijalnog iznosa na Kartici, a koji nije iskorišćen. U slučaju da je vrednost kupljene robe veća od preostale vrednosti Kartice, korisnik Kartice će, da bi ostvario kupovinu, biti u obavezi da doplati razliku novcem ili bilo kojim drugim načinom plaćanja koji se prihvata na sajtu bikini.co.rs

Proizvodi kupljeni s Karticom se mogu zameniti ili vratiti uz iste uslove kao i bilo koji drugi proizvod kupljen na sajtu bikini.co.rs

Povrat novca za vraćene proizvode kupljene Karticom će biti izvršen povećanjem iznosa na Kartici za iznos plaćen za kupljeni proizvod. Međutim, u slučaju kada je Kartica istekla, vrednost proizvoda će biti vraćena na način po izboru korisnika Kartice.

U zavisnosti od tipa kartice,  Kartica je važeća u roku od dve nedelje za praznčne promocije do godinu dana od datuma kupovine Kartice. Vremenski period važenja kartice je naveden u opisu Kartice
Od trenutka isteka Kartice ona se ne može obnoviti, ne može se koristiti za kupovinu proizvoda, niti se može tražiti povrat preostalog iznosa sa Kartice.

Poklon kartica se ne izdaje na ime te je može koristiti njen držalac. Njen držalac je odgovoran za korišćenje i čuvanje Kartice. Bikini.co.rs neće zameniti Karticu u slučaju krađe, gubitka ili prevare.

Kartice koje su nabavljene nezakonitim putem su nevažeće i ništave i one se ne mogu koristiti za kupovinu proizvoda niti se mogu vratiti za iznos kupovine.

Bikini.co.rs nije u obavezi da proverava da li je držalac Kartice istu stekao na zakonit način.

Poklon kartica se ne sme koristiti u svrhe reklamiranja ili promovisanja proizvoda i/ili usluga od bilo koje treće strane osim bikini.co.rs, osim ukoliko bikini.co.rs nije dao prethodno pisano dopuštenje.

Kupovina i/ili korišćenje Kartice podrazumeva prihvatanje ovih Opštih uslova koji su predočeni potrošaču u trenutku kupovine Kartice. Označeni Opšti uslovi su dostupni i na sajtu bikini.co.rs.

Bikini.co.rs zadržava pravo da promeni ove opšte uslove u bilo koje doba, a koja promena će biti saopštena korisniku Kartice prilikom prve sledeće kupovine Karticom nakon promene Opštih uslova.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing