Marmelada - 5 grešaka koje pravimo

Marmelada - 5 grešaka koje pravimo

  • 27.05.2023
Marmelada - 5 grešaka koje pravimo

Izbegnite greške kod samopotamnjivanja!

MARMELADA ZA SUNČANJE
5
GREŠAKA KOJE PRAVIMO PRILIKOM NANOŠENJA MARMELADE

1. Najmanje 24 sata pre nanošenja MARMELADE,kreme ili spreja za samopotamnjivanje nemojte se depilirati ili brijati, jer time možete oštetiti površinski sloj kože. Ovi proizvodi se ne ne bi trebali nanostiti na oštećenu i iritiranu kožu.

2. Koristite pravilnu količinu proizvoda, ni premalo, ni previše Dovoljno za ujednačen sloj. Vremenom što duže budete koristili marmeladu za samopotamnjivanje naučićete da procenite savršenu količinu za vas. Vežbom do savršenstva!

3. Ukoliko ste na nekim delovima tela zaboravili da nanesete kremu, ne popravljajte greške odmah. Sačekajte da koža upije proizvod u potpunosti. nakon toga ponovo nanesite kremu za samopotamnjivanje na delove koje ste preskočili.

4. koristite rukavice ili sunđer za nanošenje kreme. Osim što nećete obojiti dlanove, ravnomernije ćete naneti kremu, što će rezultirati lepšim i blistavijim, bronzanim tenom.

5. Ne zaboravite da svakodnevno hidrirate kožu. Suva koža upija mnogo više kreme, zbog čega će ovi delovi tela izgledati tamnije. Neravnomerno nanošenje proizvoda kao posledicu ima stvaranje fleka i neujednačene boje na koži.

Izaberi svoju marmeladu i uživaj u letu uz bikini.co,rs

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing