Mali saveti za muskarce kako bi pripremljeni docekali leto

Mali saveti za muskarce kako bi pripremljeni docekali leto

  • 08.03.2022
Mali saveti za muskarce kako bi pripremljeni docekali leto

Danas postoji širok izbor kupaćih kostima za muškarce: od kupaćih gaćica do šortsa, uključujući i šorts do sredine butina , izbor ne nedostaje. Ali nisu svi prikladni za upotrebu koju ćete od njih napraviti.

Danas postoji širok izbor kupaćih kostima za muškarce: od kupaćih gaćica do šortsa, uključujući i šorts do sredine butina , izbor ne nedostaje. Ali nisu svi prikladni za upotrebu koju ćete od njih napraviti.

 

Saveti pri odabiru pravog kupaćeg kostima za Vas

  • Modeli kupaćih kostima 

Od svega, najsvestraniji model koji će odgovarati različitim aktivnostima je kupaći šorc, koji je do sredine butina.  Šorts za kupanje lako će vas pratiti na odmoru na moru sa porodicom, sa prijateljima, na putovanju na kraj sveta sa svojom boljom polovinom ili čak na sportskim odmorima. Osim toga, pogodan je za sve tipove tela i sve generacije.

Druga mogućnost: kupaće gaće. Ova mogućnost je više higijenska. Zbog toga su obavezne i u bazenima. Njegove prednosti? Zagarantovana preplanulost.

  • Dužina kupaćeg kostima

Što je kraći, to je više otkriva. Dres koji otkriva malo više vaših nogu ima nešto više "sportski" prizvuk, očekujemo da će se lakše naći na mladiću. I obrnuto, što je dres duži to će biti "klasičnije", ali i "ležernije" ako je opuštenije. Postoji kupaći šorc u rasponu od malo iznad sredine butina do "dugih bermuda", koji graniče sa skraćenim pantalonama. Što se tiče bokserica, određene dužine bolje ističu određenu građu: ako su vam noge prilično kratke, ili jednostavno prilično mišićave, kraća dužina će vam više ili manje prijati. Suprotno tome, što ste viši ili vitkiji u donjem delu tela, proporcije će vam se više dopadati ako vam se šorc zaustavi bliže kolenu. Na vama je tada da procenite šta predstavlja najbolji balans između vaše siluete I onoga što Vam se dopada. 

  • Boje kupaćeg kostima

Ne ustručavajte se igrati sa bojama. U svakom slučaju ne previše, izbegavajte fluorescentne kupaće kostime koje će, osim što će privući malo previše pažnje, rizikovati da budu providni kada izađete iz vode. Takođe budite oprezni s bojama koje su previše tamne, one će brže izbledeti na suncu. Štaviše, primetili ste da su tamno crni ili ponoćno plavi kupaći kostimi retki, to su boje koje privlače sunce i čine tkaninu previše vrućom. Što se tiče printova, vreme je da se odvažite na ono što sebi niste dozvoljavali do sada a želeli ste. Cveće, kocke, prelivi boja... Ako više volite obične modele, odlučite se za vesele boje . Inače, postoje i modeli jednostavnijim bojama, ali sa određenim detaljima koji se ističu: na primjer gajtan, kopča ili traka jarkih boja.

 

  • Materijali kupaćih kostima 

Sve u svemu, na tržištu kupaćih kostima naći ćete dva glavna materijala: poliester i poliamid. Takođe možete pronaći mešavine jednog od ova dva materijala sa elastanom. Sva tri su sintetička vlakna iz prerađenih naftnih derivata. Dodatak elastana unosi gipkost i elastičnost kupaćim kostimima, kao i kod odeće.

Ono što je razlika između kupaćeg kostima za početnike i kupaćeg kostima vrhunske klase prvo će se pokazati na dizajnu. Neki brendovi provode prava kreativna istraživanja kako bi razvili originalne otiske.  Kvalitet materijala i čvrsta završna obrada takođe opravdavaju višu cenu od proseka.

 

Za kraj 

Da biste odabrali kupaći kostim, odredite kriterijume na koje se želite fokusirati: stil, udobnost, čvrstoća? Ne da se ova tri kriterijuma ne mogu kombinovati u jedan komad, već će svaki imati posebne specifičnosti.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing