Kako učiniti delove tela lepim

Kako učiniti delove tela lepim

  • 05.07.2024
Kako učiniti delove tela lepim

Rutina nege tela za svaki dan: saveti i trikovi

Da biste bili savršeno lepi, potrebno je da koža na svim delovima tela bude podjednako lepa na dodir.

 Koža na različitim delovima tela zahteva posebnu pažnju i negu. Svi delovi su različiti po svojoj osetljivosti. Primenite poseban režim nege kože kako biste imali lepu kožu na celom telu. Da biste učinili telo lepim, potrebno je da preduzmete određene mere. Evo nekoliko načina kako možete poboljšati lepotu kože na različitim delovima tela.

Vrat - Koža na vratu je gotovo jednako osetljiva kao i koža na licu. Stoga je potrebno više brinuti o njoj nego o ostatku kože na telu. Na primer, nanesite kremu koju koristite za lice i na vrat. Jednom nedeljno nežno izmasirajte kožu tela pilingom i nanesite hidratantnu kremu. Ovo će pomoći da koža na vratu bude u istom tonu kao i koža na licu, čime će se dodatno poboljšati lepota vašeg tela.

Caring for Your Neck and Decollete | Barr Aesthetics

Ruke - Lepe i negovane ruke su znak fine dame. Što više brinete o njima, to ćete izgledati bolje i sofisticiranije. Povećajte lepotu svog tela tako što ćete ruke održavati čistim i hidriranim. Uvek nosite malu pakovanje hidratantne kreme kako biste je mogli naneti svaki put nakon pranja ruku. U suprotnom, ruke će izgledati veoma suvo. Takođe, laktovi ponekad mogu potamniti. Nanesite kremu za izbeljivanje na ta područja za efikasnu negu tela.

5 Ingredients to Improve the Appearance of Your Arms - Imagen

Leđa - Dobijte masažu uljem od nekoga bar jednom ili dvaput nedeljno. Ovo će održavati kožu na leđima hidriranom i mekom. Takođe, nanesite malo hidratantne kreme svaki put nakon kupanja. Ovo će učiniti kožu na leđima sjajnom i privlačnom.

Benefits of Massage Therapy for Cancer Patients | NorthShore

Stomak - Sve što treba da uradite za lep izgled stomaka jeste da ga održavate čistim i hidriranim. Uzmite mokar pamuk i očistite pupak. Nanesite nežnu kremu kako biste hidrirali to područje i učinili ga privlačnijim.

Do Fat-Burning Creams Really Work? Unveiling the Truth

Noge - Koža na nogama zahteva pravilnu negu. Ako ste dobili tamne mrlje na kolenima, odmah počnite da nanosite kremu za izbeljivanje ili pakovanje na to područje. Ovo će posvetliti kožu na zglobovima i učiniti da vaše telo izgleda lepše. Takođe, održavajte stopala tako što ćete ih redovno ribati kamenjem za pete i zatim naneti kremu za stopala. Svi ovi koraci su veoma važni za dobru negu tela.

Canberra Vein Care • The R Clinic


Za savršenu kožu i telo posle pilinga izaberite neki od bikini ili kupaćih kostima sa sajta bikini.co.rs.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing