Kako da Zadržite Preplanuli Ten Nakon Odmora

Kako da Zadržite Preplanuli Ten Nakon Odmora

  • 09.07.2024
Kako da Zadržite Preplanuli Ten Nakon Odmora

Otkrijte kako zadržati preplanuli ten nakon odmora uz naših 6 jednostavnih saveta

Najlepša stvar kod letnjeg odmora je povratak sa predivnim, bronzanim tenom. Ali koliko dugo traje ten?
Nažalost, ten počinje da bledi čim se vratite kući. Dakle, kako možete održati prelep zlatni sjaj dugo nakon što se odmor završi?
Znanje o tome kako zadržati ten pomoći će vam da duže zadržite taj opušteni osećaj sa odmora. S tim na umu, evo našeg saveta kako da sprečite blijeđenje tena u 6 koraka.


- **Hidrirajte**

- **Eksfolirajte**

- **Izbegavajte tople tuševe i kupke**

- **Koristite serum za tamnjenje lica**

- **Koristite marmelade za samopotamnjivanje**

- **Nosite belo da naglasite preplanuli ten**


Kako Zadržati Ten

Dakle, koliko dugo traje ten? Kada ga ostavite bez pažnje, ten će prirodno početi da bledi posle 7-10 dana. Srećom, uz malo dodatne nege i pažnje, možete zadržati preplanuli ten dugo nakon što napustite plažu.


1. **Hidrirajte preplanulu kožu**

Želite da znate kako da sprečite blijeđenje tena? Ako postoji jedan osnovni korak koji će vam pomoći da zadržite ten nakon odmora, to je hidriranje. Nakon što ste proveli dane uživajući na suncu, vaša koža će biti dehidrirana. Potražite proizvode bogate uljima i kremastim uljima i počnite sa hidratacijom pre nego što koža postane suva. Kada počne da se peruta, nažalost, dani vašeg sjajnog tena su odbrojani.


Top savet: Ako tražite savete kako da zadržite ten, pobrinite se da pijete puno vode. Ako je vaše telo dehidrirano, biće i vaša koža.

Adorable girl without makeup posing with bottle of water on isolated wall. Smiling model demonstrates importance of water for life.


2. **Eksfolirajte da biste održali kožu preplanulom, zdravom i sjajnom**

Možda zvuči kontraintuitivno, ali eksfolijacija je odličan način da sprečite blijeđenje preplanule kože. Nakon odmora, vaša koža će biti posebno dehidrirana, a mrtve, suve ćelije će se nakupiti na površini. Ovo će učiniti da vaš ten izgleda dosadno i manje sjajno. Laganim ribanjem kože, vaš prelepi sunčani ten će se otkriti ispod.


3. **Koristite mlaku vodu**

Ne želite da poništite rezultate hidriranja i eksfolijacije, pa ne rizikujte dehidrataciju kože previše toplom kupkom ili tušem. Umesto toga, držite se hladnije, mlake vode i koristite hranjivo ulje za tuširanje ili kremu.

Young beautiful female lying in a bathtub and having a rest


4. **Osvetlite ten serumom za tamnjenje lica**

Ako želite da poboljšate svoj ukupni bronzani izgled, pobrinite se da vaše lice izgleda preplanulo. Kao prvo što će svi videti, lice će postaviti ton za ceo vaš zlatni sjaj.


5. **Poboljšajte svoj sjaj postepenim tamnjenjem uz marmelade za samopotamnjivanje**

Ako želite da znate kako da održavate ten, najlakši metod je da nastavite da obnavljate svoj sjaj. Marmelada za samopotamnjivanje će održavati vašu kožu hidriranom, dok će takođe svakog dana poboljšavati vaš ten.



6. **Nosite belo da naglasite preplanuli ten**

Proveren trik, nošenje bele ili svetle odeće će stvoriti iluziju tamnije kože. Bela boja na noktima i hrabar karmin će takođe imati taj efekat. Iako ovo nije striktno savet kako da sprečite blijeđenje tena, verujte nam kada kažemo da će vaša preplanula koža izgledati dublje, tamnije i bronzanije – trenutno!

Young stylish asian woman in white boho dress, vintage style, natural, smiling, happy, tropical vacation, hotel, palm trees background


Dakle, koliko dugo traje ten? Pravi odgovor je koliko god želite! Pratite ovih šest jednostavnih pravila i nikada više nećete morati da se pitate kako da zadržite ten nakon odmora.

Potražite savršen bikini i kupaći kostim na bikini.co.rs

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing