Izaberite boju 2024

Izaberite boju 2024

  • 03.07.2024
Izaberite boju 2024

Ovo su najveći trendovi boja za kosu leta 2024.

Leto je uveliko, što znači da je vreme za osvežavanje boje kose. Ako vam je potrebna inspiracija pre sledeće posete salonu ili farbanja kod kuće, mi smo tu da vam pomognemo. 


Pročitajte o 7 naših omiljenih trendova boja za kosu za leto 2024, od boje ruma do plavuša i dalje.


PESAK PLAVA


Nema sumnje da su brinete imale svoj trenutak u centru pažnje nekoliko sezona, ali ovog leta plavuše se vraćaju na velika vrata. Vratite se na plavo s diskretnom pesAK nijansom, poput Sidni Svini i Tejlor Svift.
Da biste zadržali ovu nijansu, važno je koristiti proizvode za poboljšanje plave kose kako biste osigurali da ne postane žuta ili mutna.


ZAČINJENI RUM


Crvena boja u svim svojim oblicima i dalje je veliki trend ovog leta, ali zamenjujemo prošlogodišnjeg Copper Cowboy za nešto sa malo više dubine: začinjeni rum. Ova boja je između jagodaste plave i kestenjaste, to je savršena zlatna bakarna nijansa, kojU je lako postići kod mnogih tipova kose jer zahteva minimalno posvetljivanje. To je sjajan način da dodate toplinu svojoj prirodnoj kosi, ili da poboljšate svoju trenutnu plavu, smeđu (ili čak crvenu!) bez velikog angažovanja oko boje.


MEKANI ESPRESO


Tamna espreso boja kose nas i dalje tera da preispitujemo tamnu kosu za leto. To je gotovo zadimljena, ne sasvim crna nijansa koja donosi dozu drame. Ključ za davanje ovoj mekanoj crnoj boji puno dimenzije? „Sve je u sjaju,“.
 Prođite lagano ulje za kosu kroz krajeve za zavidan staklasti finiš.


ZAGASITO LJUBIČASTA