Izaberite boju 2024

Izaberite boju 2024

  • 03.07.2024
Izaberite boju 2024

Ovo su najveći trendovi boja za kosu leta 2024.

Leto je uveliko, što znači da je vreme za osvežavanje boje kose. Ako vam je potrebna inspiracija pre sledeće posete salonu ili farbanja kod kuće, mi smo tu da vam pomognemo. 


Pročitajte o 7 naših omiljenih trendova boja za kosu za leto 2024, od boje ruma do plavuša i dalje.


PESAK PLAVA


Nema sumnje da su brinete imale svoj trenutak u centru pažnje nekoliko sezona, ali ovog leta plavuše se vraćaju na velika vrata. Vratite se na plavo s diskretnom pesAK nijansom, poput Sidni Svini i Tejlor Svift.
Da biste zadržali ovu nijansu, važno je koristiti proizvode za poboljšanje plave kose kako biste osigurali da ne postane žuta ili mutna.


ZAČINJENI RUM


Crvena boja u svim svojim oblicima i dalje je veliki trend ovog leta, ali zamenjujemo prošlogodišnjeg Copper Cowboy za nešto sa malo više dubine: začinjeni rum. Ova boja je između jagodaste plave i kestenjaste, to je savršena zlatna bakarna nijansa, kojU je lako postići kod mnogih tipova kose jer zahteva minimalno posvetljivanje. To je sjajan način da dodate toplinu svojoj prirodnoj kosi, ili da poboljšate svoju trenutnu plavu, smeđu (ili čak crvenu!) bez velikog angažovanja oko boje.


MEKANI ESPRESO


Tamna espreso boja kose nas i dalje tera da preispitujemo tamnu kosu za leto. To je gotovo zadimljena, ne sasvim crna nijansa koja donosi dozu drame. Ključ za davanje ovoj mekanoj crnoj boji puno dimenzije? „Sve je u sjaju,“.
 Prođite lagano ulje za kosu kroz krajeve za zavidan staklasti finiš.


ZAGASITO LJUBIČASTA


Pank nijanse šljive se vraćaju, ali ovaj put sA preokretom. Umesto jednobojne ljubičaste, kombinujte nijanse poput grožđa, patlidžana i mauve s tamnom bazom da pojačate smeđe tonove koji prirodno naginju ljubičastoj.
Može imati meku maglovitu prisutnost, gotovo sumračnu.


TREŠNJA KOLA


Nema iznenađenja: trešnja kola kosa je i dalje popularna ovog leta. Zainteresovani, ali ne možete se obavezati? Postoji mnogo načina da uključite ovu grimiznu nijansu u svoju trenutnu boju. Raspon opcija od crne trešnje do svetle bakarne i jagodaste znači da svako može napraviti izlet u crvenu zonu. Priklonite se kestenjastim i đumbir nijansama za suptilniji pristup trendu. Izgleda fantastično kao jednobojna boja ili trešnja kola nijansa za vaš smeđi balayage. Ovo možete postići crvenim glazurama ili maskama koje dodaju boju.


PRIGUŠENE PASTELNE


Pastelne boje za kosu su spremne za povratak, ali s preokretom. Očekujte isprane pastelne nijanse s gotovo vintage izgledom.
Zamislite mekanu lavandu, prigušenu ružičastu i prigušenu akva. Ove boje su dimenzionalne, delikatne i blede. Pomešajte svetle tonove s tamnim i dodajte puno teksture frizuri (videti: Kim Kardashian) za izgled koji je podjednako grunge i seksi.


SIRUP PLAVA


Medne i puteraste plave nijanse su prelepe za leto, posebno kada su uparene s toplim balayage. Ova vrsta plave ima suptilne zlatne pramenove čak i s blagim breskva tonom.
To je morski, zabavni izgled koji je uvek hit na crvenom tepihu. Veoma podseća na plavu nijansu iz ‘90-ih – zamislite Klaudiju Šifer i Riz Viterspun.
Njena bogata, zlatna osnova ima tečan finiš i čini da se nosilac oseća lagano i svetlo.  Šta više možemo tražiti za letnji izgled?

Koju god boju da izaberete ba bikini.co.rs naći ćete bikini ili kupaći kostim koji se savršeno uklapa.



Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing