Horoskop Jul 2024

Horoskop Jul 2024

  • 02.07.2024
Horoskop Jul 2024

Horoskop za Jul 2024 je ovde!

**OVAN**

21. MART – 20. APRIL  

Sa punim zamahom leta, osetićete potrebu da se privremeno povučete i postanete više domaćinski nastrojeni. Nemojte ignorisati važnost komfora u vašem ličnom i emotivnom životu. Potrebno je da se osećate sigurno kako biste se suočili sa ponekad intenzivnim emocijama koje se pojavljuju.


**BIK**

21. APRIL – 21. MAJ  

U julu, nemojte potcenjivati male dnevne rituale koji vam donose utehu. Bilo da su to duge večernje šetnje sa prijateljima ili grupne meditacije u zoru, pronađite lepotu u svakom trenutku.


**BLIZANCI**

22. MAJ – 21. JUN  

Na vrhuncu leta, vaša želja za spontanošću je sputana važnim profesionalnim obavezama. Do sredine avgusta, osećaj frustracije vas navodi da napravite prilagođavanja, jer ne možete biti svuda u isto vreme. Iako će vaša potreba za „lepršanjem“ morati da sačeka, mogli biste imati priliku da vidite kako se vaši talenti koriste na najbolji način birajući projekte sa velikom dozom razboritosti.


**RAK**

22. JUN – 21. JUL  

Mesec jul vam pruža šansu da započnete novi ciklus koji zahteva akciju i hrabrost. Inspirisani novom filozofijom života, iskoristite prednost Mladog meseca 5. jula da zapišete svoje prioritete za narednih šest meseci u vidu personalizovanog rituala.


**LAV**

24. JUL – 23. AVGUST  

Jul je period duboke integracije, zahtevajući veću sposobnost da se opustite. Trebaće vam vreme i empatično slušanje kako biste razjasnili svoje namere i motivacije. Od 22. jula nadalje, ulazak u vašu astrološku sezonu doneće vam nalet energije, dok će uzdrmati neke vaše međuljudske odnose.


**DEVICA**

24. AVGUST – 23. SEPTEMBAR  

U julu ćete pronaći utehu u grupama i zajednicama koje podržavaju vaše blagostanje i vašu potrebu za emotivnom dubinom. Od sredine jula nadalje, osetićete potrebu da se povučete u svoj mali unutrašnji hram, daleko od intenziteta spoljnog sveta. Poštujte ovu potrebu za samoćom, koja će hraniti vašu kreativnost.


**VAGA**

24. SEPTEMBAR – 23. OKTOBAR  

U julu, vaš javni profil dostiže svoj vrhunac. Ovaj mesec obećava značajan napredak u vašoj karijeri, a možda čak i promenu vašeg bračnog statusa. Ono što je klijalo u privatnoj sferi spremno je da postane zvanično.


**ŠKORPIJA**

24. OKTOBAR – 22. NOVEMBAR  

U julu, potraga za slobodom vas navodi da tražite utehu u novim horizontima. Da biste produbili svoje samospoznaje, istražite nove zemlje ili se uronite u temu koja vas fascinira. U svakom slučaju, važno je da se regenerišete dopuštajući sebi da budete inspirisani novim iskustvima.


**STRELAC**

23. NOVEMBAR – 21. DECEMBAR  

Sa dolaskom jula, ulazite u fazu tranzicije koja zahteva da razvrstate svoj život prateći svoje instinkte. Obratite pažnju na situacije koje vas čine nervoznim, napetim ili neprijatnim, jer su tu da vas destabilizuju taman toliko da se oslobodite onoga što treba da ode.


**JARAC**

22. DECEMBAR – 20. JANUAR  

U julu, vaši odnosi su u centru vašeg ličnog razvoja. Nemojte se bojati da usporite kako biste uživali u slatkim trenucima sa voljenima, ili da učvrstite ili formalizujete poslovni odnos.


**VODOLIJA**

21. JANUAR – 19. FEBRUAR  

U julu, osetićete potrebu da se pobrinete za sebe kroz način života koji favorizuje nežnost, sporost i samoću. Izbegavajte da budete toliko u službi drugih da zaboravite da se pobrinete za sopstvene potrebe.


**RIBE**

20. FEBRUAR – 20. MART  

U julu, prioritizovaćete aktivnosti koje vam pomažu da se opustite i relaksirate u isto vreme. Umesto da se preopterećujete obavezama, zapitajte se šta vam donosi zadovoljstvo i blagostanje u isto vreme. Pronalaženjem odgovora na ovo pitanje, naći ćete bolju ravnotežu.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing