Glavni modni trendovi za proleće leto 2024

Glavni modni trendovi za proleće leto 2024

  • 25.01.2024
Glavni modni trendovi za proleće leto 2024

Brzi pregled fashion trendova za sezonu proleće/leto.

Da li smo samo mi ili zima već predugo traje?

Čini se da je čarolija dana provedenih u oversize džemperima, kaputima od veštačkog krzna i čizmama preko kolena (ili, znate već, pidžamama tokom dana rada od kuće) sasvim iščezla. Umesto toga, žudimo za vedrim nebom, temperaturama iznad 15 stepeni i modnim trendovima proleće/leto 2024. koje smo prvi put videli prošlog septembra.

I dok ne možemo mnogo uticati na vremensku prognozu, možemo vam otkriti sve najveće stilove, boje, printove i "it" komade koji će dominirati predstojećom sezonom. A još bolje, kako nositi modne trendove za proleće/leto odmah. Jer, i mi smo nestrpljivi.

Sa toliko trendova i mikro-trendova, stvari mogu postati malo preplavljene. Dakle, sveli smo svoje favorite na listu od samo devet. I ne brinite, svi se potpuno uklapaju već sada.

Da, dobro ste čuli, ne samo da smo pretražili piste u Njujorku, Londonu, Parizu i Milanu da bismo vam doneli odabrane trendove koje morate znati ove sezone, već smo se pobrinuli da su prikladni za hladno vreme zahvaljujući nekim pametnim trikovima stilizovanja kako to demonstrira set street style fotografija, naravno. Evo tajne od onih koji znaju, neki od najboljih modnih trenutaka tokom meseca mode dešavaju se van revija dizajnera.

Dakle, bez daljnjeg odlaganja, evo najboljih proleće/leto trendova koje ne morate čekati da nosite:

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing