Da li ste za ili protiv?

Da li ste za ili protiv?

  • 30.01.2024
Da li ste za ili protiv?

Maksi suknje iz devedesetih su ovde da ostanu, a modni experti imaju podeljena mišljenja.

Modni trendovi po svojoj prirodi često izazivaju podele. Na kraju krajeva, neće svako voleti ili mu odgovarati isti stil - što može biti samo dobra stvar prema mom mišljenju. Mi se na bikini.co.rs zalažemo za individualnost i raznolikost, zato svake sezone izbacimo nešto novo i unikatno za naše tržište.

Jedan od najvećih trendova koji se pokazao kontroverznijim nego što se očekivalo je maksi suknja. Modni eksperti raspravljaju o prednostima i manama ove suknje koja ili se voli ili ne voli. Evo šta mi kažemo a Vi izaberite u kom ste timu.

Za:

Kada je reč o oživljavanju modnih trendova iz prošlosti, obično mi treba malo ubedljivih argumenata. Ali maksi suknja iz devedesetih je izuzetak. Kao dete, sećam se da su zvezde nosile ovaj stil na ekranu i na crvenom tepihu, i smatrala sam to vrhunskim izrazom elegancije. Čak se sećam kako sam želela da dođe dan kada ću i ja biti dovoljno odrasla da nosim maksi suknju sa niskim strukom. Taj dan je sada došao. Priznajem, ne idealizujem trend na isti način kao nekada - suknje koje sežu do pupka generalno su "ne" za mene - ali činjenica da se vraća još uvek greje moju nostalgičnu dušu. Što se tiče načina kako je nositi, pokušajte je kombinovati sa odgovarajućim topom sa vezivanjem, ili sa oversized majicom za opuštene i cool vanvremenske vibracije.

Protiv:

Uprkos mnogim oblicima suknji koji su postojali tokom mog života, uvek sam osećala da je naš odnos najbolje negovati izdaleka. To je bilo dok se maksi suknja iz devedesetih vratila na pistu, a nevjerojatne street-style fotografije ljudi u suknjama do gležnjeva navela su me da razmišljam da, možda, mogu da je nosim.

Nakon jednog perioda nošenja duge suknje, zvanično je: ne mogu. Nisam samo morala da se odreknem svoje brze komuterske vibre zbog ograničenog koraka i nemogućnosti da preskočim dva stepenika istovremeno, već sam se takođe morala nositi sa tkaninom koja se nabirala između nogu kad hodam bilo kojom brzinom osim sporo šetkajući, kao i osećajem da ću se stalno saplitati, što - verujte mi - već radim dovoljno i bez maksi suknje.

Dakle, gde se vi nalazite?

P.S. Ako ste novi pristalica tima 'Za' iili tima "Protiv" obavezno pogledajte našu selekciju casual ili bussines kolekcije, mozda baš tu proneđete našto za sebe.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing