Biste li se usudili da nosite tanga bikini na plaži?

Biste li se usudili da nosite tanga bikini na plaži?

  • 23.02.2024
Biste li se usudili da nosite tanga bikini na plaži?

Tanga bikiniji na vrhuncu popularnosti: Otkrijte zašto su postali hit!

Sunce je napolju, guze su napolju: Ovo je leto tanga bikinija.

Barem je to tačno kada su u pitanju nebeska tela modela poput Emili Ratajkovski, Kendal Džener i Bele Hadid. I Kardašijanke su u trendu, usmeravajući pogled svojih selfija sa svojih gornjih polovina na njihove gole donje polovine dok se odmaraju obučene u ono što neki mogu nazvati "guzni konac".
Tanga bikiniji nekada su bili rezervisani za oblike plažnih tela u Ipanemi i Sen Tropeu, ali izgleda da su danas svuda.

Tanga bikini: Odeća za hrabre i samouverene žene.

Pre nekoliko dana tokom naših redovnih okupljanja palo mi na pamet da pitam žene da li bi se šetale plažom u tanga bikiniju. "To zavisi od toga ko je u blizini", rekla je Ksenija. "Obično ne volim izazovne krojeve, ali tanga može biti lep, takođe - na privatnoj plaži." Ako bivša manekenka ima drugih misli, gde to ostavlja nas ostale?

Pogledajte razmišljanja ostalih drugarica o tanga bikinijima na plaži, ispod.

"Da imam guzu poput neke Kubanke, naravno, zašto ne! Ali moram se odlučiti za 'ne' ovde. Ne toliko zbog tanga, već više zbog situacije sa peskom. Zvuči samo neprijatno." Očekivano,  Mira, najstarija u našem društvu.

Da li tanga bikini odgovara vašem telu? Saveti za odabir

"Mislim da je ovde važno ne toliko sam kroj kupaćeg kostima, već pronalaženje nečega što odgovara vašem telu i nečega u čemu se osećate dobro. Za mene, uvek sam se osećala nelagodno zbog toga kako izgledam ravnodušno u kupaćem kostimu, pa umesto što se fokusiram na to i nosim grudnjake koji naglašavaju, volim da nosim donje delove koji pokazuju ono na čemu sam radila. Verovatno neću nositi svoj skoro-tanga bikini na bazenu kod prijateljice s njenom porodicom, ali ako sam na nekoj plaži, sve je dozvoljeno. Plus, to je savršen kostim za izbegavanje nepotrebnih linija za sunčanje. Kaže Đina, naša dugonoga crnka.

Munze Tanga Brate!

"Potpuno sam za tanga bikini, ali to je veoma specifično za mesto. Da potvrdim ono što je Đina rekla, nikada ne biste trebali nositi jedan oko prijateljske porodice, svoje porodice ili bilo čije porodice. To je za plaže ili bazene gde su lokalci pomalo drčni. Ja sam devojka iz Zemuna i to je ekipa koja se ničim ne šokira. Potvrdila nam je i Jelena.

Srce veće od tangi!

"Sećam se prvog puta kada sam nosila tanga bikini. Bilo je to marta 2019. godine, imala sam 21 godinu i bila sam u Barseloni. Moje prijateljice i ja birale smo tanga bikinije u prodavnici na šetalištu. Osećale smo se moćno birajući ih zajedno, ali onda kada je došlo vreme da ih kupimo, sve su se uplašile!
Ja sam ih kupila samo da bih dokazala nešto, ne znam, valja ne gubiti ni sekundu od života. Prisetila se Ana.

Tanga bikini: Povratak trenda ili stalna pojava na plažama?

Da li je tanga bikini samo prolazni trend ili će ostati stalna pojava na plažama? Ovaj oskudni kroj kupaćeg kostima izaziva podeljena mišljenja među ljubiteljima plaže širom sveta. Dok neki smatraju da je tanga bikini samo privremena moda koja će brzo nestati, drugi veruju da je postao klasičan deo letnjeg stila.

U poslednjih nekoliko godina, tanga bikini je doživeo svojevrsnu renesansu, pojavljujući se na naslovnim stranama modnih magazina i popularnih društvenih mreža. Poznate ličnosti ne libe se da pokažu svoje figure u ovom izazovnom komadu plažne odeće, što je dodatno doprinelo popularnosti tanga bikinija.

Ipak, mnogi se pitaju da li je ova moda prolazna ili će postati deo standardnog repertoara plažne odeće. Iako su neki skeptični i smatraju da će tanga bikini brzo izgubiti popularnost, drugi veruju da je ovaj kroj došao da ostane. Sa svojom sposobnošću da istakne figuru i stvori privlačan izgled, tanga bikini može privući pažnju i ostati omiljen izbor među ljubiteljima sunca i peska.

U svakom slučaju, kao što su i devojke potvrdile, tanga bikini je izazovna i samouverena opcija za one koji žele da pokažu svoj stil i osećaju se udobno na plaži. Bez obzira na to da li je trenutni trend ili trajna pojava, tanga bikini će sigurno nastaviti da bude deo plažne mode i izazove različite reakcije i mišljenja.

 

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing