7 Saveta kako se pripremiti za prvu brazilsku depilaciju

7 Saveta kako se pripremiti za prvu brazilsku depilaciju

  • 14.02.2024
7 Saveta kako se pripremiti za prvu brazilsku depilaciju

Bez dlake na jeziku: Priprema za idealnu brazilsku depilaciju

Ja sam dlakava osoba. Veoma dlakava. Prokleta zauvek. Ponekad želim da me neko samo umoči u vrelu smesu voska i oljušti kao bananu. Da li je to previše informacija? Bežite dok možete, jer ako niste spremni da danas čitate o intimnim zonama, došli ste na pogrešno mesto. Svi ostali, hajde da pričamo o tome kako se pripremiti za brazilsku depilaciju.

ŠTA JE BRAZILSKA DEPILACIJA?

Depilacija bikini zone je sjajna, ali znate šta je još bolje? B r a z i l s k e    d e p i l a c i j e. Brazilski vosak je kada se u jednom potezu ukloni 100% svih dlaka oko vaše vagine na pomalo graciozan, ali priznajemo i pomalo bolan način. Brazilska depilacija uklanja sve dlake napred, pozadi i između, ostavljajući vas potpuno golom u intimnoj regiji. Zamislite ovo: glatko i seksi bez ijedne izgubljene dlake. Posekotine i oderotine od brijača biće surova šala iz prošlosti. Živeći san konačno i zauvek. Pomisliti da je neko jednog dana rekao: "znaš li šta bih volela da radim na ovom divnom subotnjem jutru? Da izvadim svaku dlaku oko svoje intimne zone. Da, tačno to, danas že

lim postati kao delfin."

Koje su Druge Opcije za Depilaciju?

Ako vas ideja brazilskog voska plaši, postoje i druge opcije koje mogu učiniti vašu bikini zonu izuzetno privlačnom. Kakva je razlika između depilacije bikini zone i brazilskog voska, pitate se?

Depilacija Linije Bikinija

Depilacija linije bikinija podrazumeva uklanjanje dlaka duž prednjih ivica vaših donjih delova kupaćeg kostima tako da ništa ne iskoči bez dozvole.

Francuska Depilacija Bikinija

Francuska depilacija obuhvata veću površinu od osnovne bikini linije. Dobar je izbor ako želite da uklonite i deo dlačica sa intimne regije, a da opet ne uradite brazilsku depilaciju. Radi se voskom. Dugotrajniji rezultati su jedna od prednosti francuske depilacije bikinija je ta što pruži dugotrajnije rezultate jer uklanja dlačice iz korena, što znači da je potrebno više vremena da dlake ponovo izrastu.

Holivudska Depilacija Bikinija

Holivudska depilacija je slična brazilskoj, ali podrazumeva i uklanjanje dlačica sa zadnjice. Pruža gladak i čist osećaj u stidnom delu. Za razliku od brijanja ili drugih metoda, koje mogu ostaviti urasle dlake ili izazvati iritaciju, holivudski vosak uklanja sve dlačice sa bikini zone, ostavljajući kožu mekom i glatkom.

SAVETI ZA BRAZILSKU DEPILACIJU

Da biste preživeli brazilsku depilaciju, trebaće vam neki vrući saveti od iskusnog profesionalca koji će vas pratiti na vašem putovanju ka prosvetljenju. Prva stvar koju treba znati: kao što možete zamisliti, nije baš… zabavno.

Koliko jako boli brazilski vosak?

Definitivno nije sjajno kada je prvi put. Na kraju, naviknete se na to, a neki čak smatraju da je manje bolno od depilacije nogu.

Evo 7 saveta za brazilsku depilaciju po prvi put:

1. Neka Raste Vaša Bašta
Možda zvuči kontraproduktivno, ali kako biste dobili sjajnu vaginu, morate je pustiti da raste dok vaše dlake ne budu duge kao zrno pirinča. Mogu biti i duže. Dužina je potrebna kako bi vosak mogao da uhvati dlake. Šta god da radite, NEMOJTE se brijati pre vašeg termina. Moramo ih iznenaditi kada najmanje očekuju. I kada pomisle da su pobedili.

2. Trljaj i čisti
Uopšteno, verovatno je odlična ideja da redovno čistite i eksfolijate tu oblast, ali definitivno kada krenete na depilaciju. Čini mi se da smo svi to znali, zar ne? Super. Tuširanje prethodno je poželjno, ali ako ste usred dana, maramice za bebe mogu biti vaši heroji.

3. Menstruacija i depilacija
Menstruacija ponekad zakuca malo ranije, pa je pravo pitanje, da li možete mešati menstruaciju i depilaciju tamo dole? Snažno preporučujemo da sačekate da prođe. Ponekad imate nešto i morate uraditi šta morate, u tom slučaju koristite tampon, ali iz higijenskih i osetljivih razloga, najbolje je prebaciti termin. 

4. Vežbajte
Vi ste pokretni. Vi ste snažni. Možete raširiti noge za tih 25 minuta, nije ni prvi ni poslednji put - verujemo u Vas. Istegnite sve što možete i vežbajte svoj najbolji položaj leptira pre nego što odete na svoj termin. Automobilska joga postoji… zar ne?

5. Samo Dišite
Priprema za to da vam sve folikule na intimnoj regiji budu otete iz njihovih domova nije nešto za šta je bilo ko zaista spreman, pogotovo ako je to prvi put. Ali kada ste raširenih nogu na stolu, nema mnogo toga što možete uraditi da se pripremite osim da jednostavno duboko udahnete i zamolite lokalne političare za vođstvo kroz sledećih 24 sata. Najbolji način da se borite protiv bola je da stegnete nešto tako jako da boli, i ne mislim na kegle - obavezno ponesite stres lopticu. Opustite se. Ono što vas ne ubije, čini vas seksi, zar ne? Ili nešto slično tome.

6. Pripremite se za Završni Odbroj
Dakle, imate toleranciju na bol i emocionalnu sposobnost male devojčice, šta radite? Moderne nauke su nam dale lekove protiv bolova iz razloga. Ali ako niste fan moje #1 drugarice ibuprofena, možda ćete gravitirati ka gutljaju fermentisane šljive da ublažite bol - ali pokušajte da se suzdržite. Alkohol - i kofein, čine proces bolnijim i ponekad čak mogu izazvati krvarenje. Ako ćete ipak popiti gutljaj, samo NEMOJTE ga mešati sa lekovima protiv bolova.

7. Iritacija posle depilacije
Iritacija i malo crvenila su normalni. Ako ste mazohista, slobodno nosite uske pantalone i čipkaste gaćice, ali za sve ostale, uzmite vaše najmekše pamučne gaćice i trenerke jer davanje stvari prostora za disanje stvarno bi trebalo biti vaš glavni prioritet.

Za još saveta prelistajte naš blog ovde

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing